Sākums > Receptes > Deserti

Cepti bumbieri ar biezpienu un cepumiem

2017. gada 23. augusts
Foto: Bonappetit.lv
Ja brokastīs izvēlaties ko saldāku, izmēģiniet šo recepti un Jums nenāksies vilties. Gluži par desertu šādi pagatavotus bumbierus nenosaukt, bet baudījums garantēts!
Pagatavošana
40 min
1. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.
2. Gatavo pildījumu. Biezpienu sajauc ar mandeļu sīrupu un vanilīna cukuru. Ja nav mandeļu sīrups, var pievieno cukuru un mandeļu esenci, kas ir nopērkama praktiski visos veikalos.
3. Bumbierus nomazgā, sagriež uz pusēm un izgreb vidu. Bumbierus pārliek uz cepešpannas un katru pusīti piepilda ar biezpiena masu. Katru pusīti pārkaisa ar kanēli. Cep cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes. Tad bumbierus pārkaisa ar sasmalcinātiem cepumiem un cep vēl 15 minūtes.
4. Pasniedzot var pārliet ar mandeļu sīrupu vai šokolādes mērci.

Lai labi garšo!
Foto: Bonappetit.lv
Uz augšu