Sākums > Receptes > Brokastis

Plānās pankūkas

2005. gada 13. maijs
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
30 min
1. Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena, sāli, cukuru, samaisa un šajā šķidrumā iesijā miltus, pielej pa daļām atlikušo pienu, izkausētu sviestu, samaisa vienveidīgu pašķidru mīklu un ļauj 25-30 minūtes stāvēt.
2. Mīklu lej ar karoti uz pannas, vienā malā sakarsētos taukos un, pagrozot pannu, ļauj mīklai notecēt pār visu pannu.
3. Cep no abām pusēm gaiši brūnas pankūkas.
4. Pēc tam saloka uz pusēm vai četrām daļām, sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar ievārījumu, tēju vai kafiju.
5. Labu apetīti!
Uz augšu