Saldi sviesta cepumi ar kanēli "snickerdoodles"

3 1
Saldi sviesta cepumi ar kanēli "snickerdoodles"
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 430 ml miltu
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. kartupeļu miltu
  • 250 ml cukura
  • 60 ml mīksta sviesta
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 1 liela ola
  • 3 ēd. k. cukura
  • 2 tējk. kanēļa

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190°.
  2. Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri un kartupeļu miltus.
  3. Lielā bļodā ieliek sviestu, pieber cukuru un sakuļ ar mikseri. Pēc tam pievieno vaniļas cukuru un olu. Visu sakuļ, tad pakāpeniski cukura maisījumam pievieno miltu maisījumu. Apsedz ar dvieli un ļauj atpūsties ~10 min.
  4. Mazā bļodiņā samaisa 3 ēd. k. cukura ar kanēli.
  5. Ar mitrām rokām saveļ atpūtušos mīklu mazās bumbiņās. Paripina bumbiņas cukura maisījumā.
  6. Liek bumbiņas uz cepamā papīra ~5 cm attālumā vienu no otras. Saplacina ar glāzi. Cep 190° 5 minūtes (cepumi būs mazliet mīksti). Ļauj atdzist 2 minūtes, noņem no pannas un ļauj pilnībā atdzist uz restēm.

    Lai labi garšo!
    Liek bumbiņas uz cepamā papīra ~5 cm attālumā vienu no otras...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

elza 2015. gada 9. marts 11:48
vai mīklai jābūt drupačainai ?
Kika 2015. gada 25. februāris 19:15
Sanāca tīri glauni, nesaktoties uz to , ka svariņi nozuduši un bēru "uz aci". Pēc garšas atgādina Cini minis kvadrātiņus. Paldies par recepti.
"Izcils pavārs" 2015. gada 13. februāris 21:15
Lūdzu, definējiet terminu "mīksts sviests"...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize