Teriyaki lasis

2012. gada 16. aprīlis
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
20 min
1. Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu.
Foto: Ilze Eiduka
2. Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
Foto: Ilze Eiduka
3. Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.
Foto: Ilze Eiduka
4. Katru gabaliņu panē miltos vai kartupeļu cietē.
Foto: Ilze Eiduka
5. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties panētos laša filejas gabaliņus.
Foto: Ilze Eiduka
6. Kad lasis apbrūnināts no abām pusēm, katru gabaliņu pārlej ar Teriyaki mērci.
7. !!! Lai katru gabaliņu no abām pusēm maksimāli glazētu ar Teriyaki mērci, vislabāk ir izmantot konditorejas otu.
Foto: Ilze Eiduka
8. Pasniedz siltu kopā ar dārzeņiem, rīsiem vai nūdelēm pēc izvēles.
9. Labu apetīti!
Uz augšu