Teriyaki lasis

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 250 g laša filejas
  • 1 paciņa Teriyaki mērces
  • Kviešu milti vai kartupeļu ciete panēšanai
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu.
    Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu.
  2. Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
    Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.
    Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.
  4. Katru gabaliņu panē miltos vai kartupeļu cietē.
    Katru gabaliņu panē miltos vai kartupeļu cietē.
  5. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties panētos laša filejas gabaliņus.
    Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties panētos laša filejas gaba...
  6. Kad lasis apbrūnināts no abām pusēm, katru gabaliņu pārlej ar Teriyaki mērci.
  7. !!! Lai katru gabaliņu no abām pusēm maksimāli glazētu ar Teriyaki mērci, vislabāk ir izmantot konditorejas otu.
    !!! Lai katru gabaliņu no abām pusēm maksimāli glazētu ar Te...
  8. Pasniedz siltu kopā ar dārzeņiem, rīsiem vai nūdelēm pēc izvēles.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni