Rupjmaizes torte ar kakao

2011. gada 19. marts
Foto: exploiter
Pagatavošana
120 min
1. Pamatne. 6 olu dzeltenumus sajauc ar cukuru un kuļ kamēr masa kļūst balta (jākuļ vienā virzienā). Pievieno rupjmaizi un kartupeļu cieti.
Foto: exploiter
2. Sakuļ olu baltumus un viegli iecilā mīklā.
Foto: exploiter
3. Cep ar miltiem izkaisītā veidnē, sadalot mīklu 2 - 3 daļās (atkarībā no pannas izmēra un vēlamā kārtas biezuma). Cep 200 grādos ~ 14 - 17 minūtes.
4. Krēms. 3/4 glāzes cukura sajauc ar miltiem, olu, pienu un karsē ūdens peldē kamēr masa sabiezē.
Foto: exploiter
5. Atdzisušai masai pievieno kakao un sviestu. Sakuļ.
Foto: exploiter
6. Kad viss gatavs, sasmērā ripas un apkārt. Var dekorēt ar dzērvenēm, augļiem, riekstiem pēc vēlmēm.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu