Putotais saldējums ar cepumiem, rozīnēm un marmelādi

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 ml saldā krējuma
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru
  • 300 g cepumu pēc izvēles (es izlietoju gandrīz 2 paciņas cepumus „ Selga”)
  • 100 g rozīņu
  • 100 g marmelādes

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakultu saldo krējumu uzmanīgi sajauc ar iebiezināto pienu.
  2. Formu izklāj ar foliju, izkārto cepumus, uz tiem uzkaisa rozīnes un sasmalcinātu marmelādi.
  3. Tad lej virsū krējuma masu, pārklāj ar foliju un liek saldētavā. Kad masa nedaudz sastingusi, uzliek virsējo cepumu kārtu.
  4. Pēc pāris stundām vai vislabāk nākamā dienā izņem jau gatavu saldējumu no formas kopā ar foliju, sagriež gabaliņos.

    Lai labi garšo!
    Pēc pāris stundām vai vislabāk nākamā dienā izņem jau gatavu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kristians kozlovskis 2017. gada 11. februāris 17:03
labs
Selina 2014. gada 30. marts 13:59
izskatas loti gardi majas domajam ko saldu varetu uztaissit sis varetu but piemrerots!
maija 2010. gada 31. augusts 13:04
bus japamegina uztaisit!izskatas viegli un ari garsigi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti