Karameļu īriss

4 1

Sastāvdaļas

  • 225 g sviesta vai margarīna
  • 1 glāze brūnā cukura
  • 400 g buņdžiņa kondensētā piena

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu izkausē uz lēnas uguns lielā pannā, iemaisa cukuru un kondensēto pienu. Maisa līdz sāk vārīties. Uz mazas liesmiņas vāra 25 minūtes. Ļauj lai atdziest iztabas temperatūrā, tad labi sakuļ un ielej ieeļļotāun ar sviestpapīru izklātā (25 cm diametrā) cepešpannā. Liek ledusskapī līdz sastingst un tad sagriež kvadrātiņos.

Komentāri

laura 2012. gada 22. jūnijs 21:19
es vēl nepagaršoju bet varētu būt garšīgi tikai trūkst bildes pie
receptes jo nevar zināt k
a
aizskatās!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti