Smiltsērkšķu - dzērveņu našķis

4 1
Šis našķis mūsu ģimenē topā ir no gada uz gadu. Ļoti palīdz saaukstēšanās gadījumā vai vienkārši, kad gribās ko garšīgu. Medus kopā ar ogām ir kļuvis saldskābs un ēdot paliek karsti. Labāk tērēju naudu šādam kārumam un vēlāk krietni ietaupu uz zālēm.
Ogu attiecības noteikti var mainīt pēc vēlmēm.

Sastāvdaļas

  • 0.5 l smiltsērkšķu
  • 0.5 l dzērveņu
  • Medus pārliešanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Smiltsērķšķiem šogad laba raža, bet nolasīt ir tik grūti.
    Smiltsērķšķiem šogad laba raža, bet nolasīt ir tik grūti.
  2. Kad smiltsērkšķi veiksmīgi salasīti, dzērvenes manā gadījumā nopirktas un pārbaudīts vai medus pietiekoši vijīgs...
    Kad smiltsērkšķi veiksmīgi salasīti, dzērvenes manā gadījumā...
  3. To visu kārto saldējamā trauciņā un pārle ar medu. Kad medus notecējis līdz apakšai un pārklājis visas ogas, tad liek vāciņu virsū un saldētavā iekšā. Dzērvenes un smiltsērkšķi no saldēšanas nebaidās un savu vērtību nezaudē

    Lai labi garšo!
    To visu kārto saldējamā trauciņā un pārle ar medu. Kad medus...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

lola 2013. gada 22. oktobris 18:30
ka jus domajat vai var taisit no saldetam ogam???
Arvic 2011. gada 13. septembris 13:33
Arī taisu jau kuru gadu,tik nelieku ledusskapī,bet pieliekamajā plauktā.
Kriksis 2010. gada 3. septembris 21:44
tikai medus gan saldētavā zaudē VISAS savas labās īpašības!!!! :(((((((((((

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi