Ābolu biezenis ar baziliku

4 1

Sastāvdaļas

  • Zaļie āboli
  • Baziliks
  • Saldais krējums
  • Cukurs
  • Citrons ( der arī laims)

Pagatavošana

15 min.
  1. Ābolus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
    Ābolus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Tad aplej ar izspiestu citrona sulu, lai nepaliek tumši (es izmantoju laimu). Ābolu biezieni var arī mazliet pavārīt ar baltvīnu un cukuru - tad būs saldāks.
    Tad aplej ar izspiestu citrona sulu, lai nepaliek tumši (es...
  3. Saldo krējumu saputo ar cukuru un pievieno ābolu biezeni.
    Saldo krējumu saputo ar cukuru un pievieno ābolu biezeni.
  4. Baziliku sakapā un pievieno biezenim.
  5. Tad vēlreiz jāuzputo un jāliek ledusskapī uz kādu stundu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Raffaella 2011. gada 17. augusts 23:00
Noformējumam ir liela nozīme. Izskatās tik apetelīgi, ka būs jāpamēģina recepte. :)
Buubooo 2010. gada 30. augusts 21:57
Dikti skaistas bildes! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti