Margarīns

4 1
Margarīns
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 30 g palmu eļļas
  • 2 ēd. k. augu eļļas (rapšu, saulespuķu, olīveļļa vai cita)
  • 2 tējk. piena vai dabiskā jogurta
  • 2 tējk. olu dzeltenuma
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Citrona sula pēc garšas
  • Zaļumi, ja vēlas

Pagatavošana

20 min.
  1. Palmu eļļu ieliek traukā un izkausē (varat eļļu karsēt ūdens peldē, varat arī izmantot mikroviļņu krāsni).
  2. Trauku ar izkausēto eļļu ielej lielākā bļodā, kas pildīta ar ledu vai ļoti aukstu ūdeni, tad pievieno augu eļļu un saudzīgi samaisa.
  3. Masai pievieno 2 tējkarotes piena un 2 tējkarotes olu dzeltenuma.
  4. Samaisa, līdz iegūst viendabīgu, stingru masu (varat izmantot arī mikseri, bet tas jāieslēdz mazākajā ātrumā).
  5. Pēc garšas pievieno sāli, piparus, citrona sulu, zaļumus, u.c.

    Lai labi garšo!
    Pēc garšas pievieno sāli, piparus, citrona sulu, zaļumus, u....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis