Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Filadelfijas siera kūka ar zemenēm

2009. gada 22. maijs
Foto: Linda Dumpe
Pagatavošana
60 min
1. Sviesta cepumus smalki sadrupina. Sadrupinātos cepumus samaisa ar mīkstu sviestu. Pagatavoto cepumu masu liek ar sviestu ieziestā veidnē.
Foto: Linda Dumpe
2. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno Filadelfijas sieru, skābo krējumu, citronu sulu, vaniļas cukuru un kartupeļu cieti. Samaisa viendabīgā masā.
3. Siera krēmu liek veidnē uz cepumu masas; izlīdzina. Cep 180 C apm 30 - 40 min
4. Mērcei: zemenes ar cukuru sablenderē un izberž caur sietu. Atdzisušai kūkai pārlej zemeņu mērci un izrotā ar svaigām zemenēm.
Uz augšu