Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Laba metode, kā super ātri sagriezt svaigu kāpostu

Raksta foto
Foto: New Africa/shutterstock.com

Tiem, kas veikli un meistarīgi darbojas ar nazi, svaiga kāposta ātra un smalka sasmalcināšana nesagādās nekādas grūtības, tomēr tuvu ne visiem ir tādas dotības. Te var nākt palīgā kāds cits palīgs no virtuves atvilktnes. 

Ja tavu virtuves piederumu sarakstā ir kvalitatīvs, ass mizojamais nazis, tad tu jau esi pareizajā virzienā, kā bez klasiska naža ātri un vienkārši sašķērēt svaigu kāpostu – balto vai sarkano, skābēšanai, zupai vai sautēšanai – tās jau šoreiz ir nianses, kuras atstājam tavā pārziņā.

Atkarībā no tā, cik garenus un biezus gribi kāpostu gabaliņus, mizojamo nazi laid pa kāposta garāko vai īsāko malu un piespied stiprāk, ja vēlies, lai gabaliņi biezāki, bet laid pa pašu virspusi, ja rezultātam jābūt plānam un smalkam.

Skaties, kā tas darāms:

@shopnaturalgrocers Never go back to shredding cabbage the same way after trying this hack! 🥬👀 #NaturalGrocers #cabbage #cookinghack #cookinghacks #kitchenhack #kitchenhacks #produceprep #grocerystore #tiktokhack #freshproduce ♬ Revolution (Instrumental) - Amber Echo

Iedvesmai dažas receptes ar kāpostu:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu