Rabarberu krēms

4 1
Rabarberu krēms
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g saldā krējuma
  • 400 g rabarberu
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 tējk. želatīna

Pagatavošana

80 min.
  1. Notīrītus, sagrieztus rabarberus pārkaisa ar cukuru, trauku nosedz un atstāj vēsā vietā iecukuroties.
  2. Želatīnu uzbriedina ūdenī.
  3. Iecukurotos rabarberus izsautē sīrupā (raugās, lai tie nesašķīstu), izkāš caurdurī. Sīrupam pievieno želatīnu un atdzesē.
  4. Saldo krējumu saputo un uzmanīgi to iecilā sīrupā. Sagatavoto masu iepilda deserta trauciņos un novieto vēsā telpā sacietēšanai.

    Lai labi garšo!
    Saldo krējumu saputo un uzmanīgi to iecilā sīrupā. Sagatavot...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lelde Petersone 23. maijs 17:28
Cik daudz ml sīrupa aptuveni jāsanāk? Man tur kāda 1.5 glāze sanāca.
Lelde Petersone 23. maijs 17:28
Man nesanāca. :( Varbūt tāpēc, ka rabarberi izšķīda un sīrupa līdz ar to bija vairāk, nekā vajag? Viss bija šķidrs.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti