Kabaču iecienītāko recepšu TOP 10!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Dobes pilnas ar  zaļiem un dzelteniem, apaļiem un gareniem kabačiem, bet ko ar tiem iesākt? Šefpavārs Grāpītis iesaka - cep, sautē, marinē – kā vēderam labāk tīk – kabaču TOP 10! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis    






Interesanti:

  • Garšīgākie kabači ir tie, kuri garumā nepārsniedz 20 cm;
  • Pēdējā kabaču raža jāpaspēj novākt līdz pirmajām salnām;
  • Ķirbjus uzturā droši var lietot arī svaigus;
  • Ilgākai uzglabāšanai ieteicams izmantot tumšos kabačus, gatavojot tie būs vizuāli pievilcīgāki.


Vai izvēlējies savu, iespējams, mīļāko kabaču recepti?

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu