Dobes pilnas ar zaļiem un dzelteniem, apaļiem un gareniem kabačiem, bet ko ar tiem iesākt? Šefpavārs Grāpītis iesaka - cep, sautē, marinē – kā vēderam labāk tīk – kabaču TOP 10! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis
Kabaču iecienītāko recepšu TOP 10!
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Interesanti:
- Garšīgākie kabači ir tie, kuri garumā nepārsniedz 20 cm;
- Pēdējā kabaču raža jāpaspēj novākt līdz pirmajām salnām;
- Ķirbjus uzturā droši var lietot arī svaigus;
- Ilgākai uzglabāšanai ieteicams izmantot tumšos kabačus, gatavojot tie būs vizuāli pievilcīgāki.