Augļu un brūkleņu ievārījums

Sastāvdaļas

  • 1 kg brūkleņu
  • 350 g ābolu
  • 350 g bumbieru
  • 350 g plūmju
  • 700 g cukura
  • 1 gl. ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Lai brūklenes nebūtu rūgtas, tas pāris stundas nomērcē aukstā ūdenī.
  2. Sagatavo cukura sīrupu un tajā vāra ogas.
  3. Kad tās iecukurojās , pievieno nomizotus, šķēlēs sagrieztus bumbierus, pēc tam ābolus un visbeidzot, plūmes bez kauliņiem.
  4. Vāra uz lēnas uguns 5-7 minūtes.
  5. Karstu lej izkarsētās stikla burkās un aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi