Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti "boloņas"

Spageti "boloņas"

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Klimpām
  • 250 g maltas gaļas
  • 250 g kapāta gaļa
  • 2 olas
  • 3 ēd.k. rīvmaizes
  • 1 sīpols
  • Naža gals rīvēta citronu miziņa
  • 1 ēd.k. smalki sagrieztu pētersīļu
  • 2 ēd.k. sarīvēta siera
  • Sāls pipari
  • 400 g spageti
  • ½ ēd.k. eļļas
  • 3 ēd.k. tomātu biezenis
  • ½ tējk. sarkanie pipari
  • Cirtonu sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. No klimpām minētajiem komponentiem veido klimpas valrieksta lielumā un vāra sālsūdenī 10 minūtes.
  2. Spagetī izvāra, ieliek caurdurī un ļauj ūdenim notecēt.
  3. Eļļu uz pannas sakarsē, pieliek tomātu biezeni, noņem no uguns, pievieno sarkanos piparus, sāli un citronu sulu.
  4. Visu samaisa ar spagetī.
  5. Pasniedz ar klimpām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas