Spageti "boloņas"

Sastāvdaļas

  • Klimpām
  • 250 g maltas gaļas
  • 250 g kapāta gaļa
  • 2 olas
  • 3 ēd.k. rīvmaizes
  • 1 sīpols
  • Naža gals rīvēta citronu miziņa
  • 1 ēd.k. smalki sagrieztu pētersīļu
  • 2 ēd.k. sarīvēta siera
  • Sāls pipari
  • 400 g spageti
  • ½ ēd.k. eļļas
  • 3 ēd.k. tomātu biezenis
  • ½ tējk. sarkanie pipari
  • Cirtonu sula

Pagatavošana

30 min.
  1. No klimpām minētajiem komponentiem veido klimpas valrieksta lielumā un vāra sālsūdenī 10 minūtes.
  2. Spagetī izvāra, ieliek caurdurī un ļauj ūdenim notecēt.
  3. Eļļu uz pannas sakarsē, pieliek tomātu biezeni, noņem no uguns, pievieno sarkanos piparus, sāli un citronu sulu.
  4. Visu samaisa ar spagetī.
  5. Pasniedz ar klimpām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi