Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautētas viltoto tīteņu bumbas

Sautētas viltoto tīteņu bumbas

FOTO: Shutterstock.com

Vēl viena versija par "viltoto tīteņu" tēmu. Īpaši labi garšo ar kartupeļu biezputru.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 paciņa vārīti rīsi
  • 1/4 neliela svaiga kāpostgalva
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 200 g tomātu mērces
  • 250 g skābais vai saldais krējums
  • Garšvielas, eļla apcepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Gaļai pievieno sakapātu vai uz dārzeņu rīves sarīvētu sīpolu. Pierīvē kāpostu (ātrākam rezultātam izmanto viruves kombainu). Pievieno vārītus rīsus, zaļumus, piespiež ķipokus, liek klāt sāli un piparus.
  2. Masu samīca viendabīgu un no tās veido apaļas bumbiņas. Tās liek cepamajā veidnē, pārlej ar kečupu, kas samaisīts ar krējumu pēc garšas, sāli un pipariem.
  3. Liek līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī, pārklājot ar foliju, un cep 40-50 minūtes. Pasniedz ar kartupeļu biezputru.

    Labu apetīti!
    Liek līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī, pārklājot ar foliju,...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas