Aukstā kefīra zupa ar žāvētu vistu un kariju

Aukstā kefīra zupa ar žāvētu vistu un kariju
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1.5 glāze/s kefīra
  • 1/2 glāze/s vārīta ūdens
  • 1-2 olas
  • 300 g gurķu
  • 300 g redīsu
  • 300 g dzeltenās paprikas
  • 100 g žāvētas vistas fileja
  • Zaļumi
  • Sāls
  • Karija pulveris

Pagatavošana

20 min.
  1. Dārzeņus sagriež pēc patikas. Sasmalcina olas. Sasmalcina zaļumus - visu sajauc.
  2. Atdzesētam kefīra un ūdens maisījumam pēc garšas pievieno sāli un kariju, pārlej dārzeņiem.
  3. Sagriež vistas fileju.
  4. Liek bļodiņas apakšā vistas fileju, pārlej ar zupu. Dekorē ar papildus zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Liek bļodiņas apakšā vistas fileju, pārlej ar zupu. Dekorē a...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi