Lieliski sader kopā ar vārītiem kartupeļiem un korejiešu burkāniem.. (protams svaigu dārzeņu salāti nekad nenāks par ļaunu). Ja daudz laika, tad ideāli piemēroti būs krāsnī cepti kartupeļi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
500gcūkgaļas
150gšampinjonu
2sīpoli
1ēd. k.sinepju (Krievu)
5ēd. k.skābā krējuma
Sāls
Pipari,
Cukurs
Zaļumi
eļļa cepšanai
Ūdens pēc nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
40 min.
Gaļu sagriež gabalos (2 x 2 cm).
Sēnes sagriež plānās daiviņās.
Sīpolus sagriež (pēc patikas, pie šīs mērces labāk jau palielās šķēlītēs).
Kad visu atsevišķi eļļā apcep, saliek vienā panā (parasti izmantoju WOK pannu, var izmantot arī katliņu).
Sinepes, krējumu, garšvielas sajauc ar ūdeni (cik nu vajadzes mērces), visu samaisa un pērlej visās sastāvdaļām.
Sautē līdz sāk vārīties.
Gatavu pārkaisa ar zaļumiem pēc izvēles.