Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Maizes zupa

Maizes zupa

FOTO: Depositphotos.com

Šķiet, ka šis deserts ir viens no tiem, kuru baudījis būs gandrīz ikviens, ja ne tagad, tad skolas solā sēžot gan! Ir vērts pamēģināt!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g rupjmaizes
  • 8 glāze/s ūdens
  • 130 g cukura
  • 100-150 g žāvētu augļu (āboli, aprikozes, rozīnes, melnās plūmes)
  • 70 g dzērveņu (var arī nebūt)
  • Kanēlis
  • 1 glāze/s putukrējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Klona maizi (bez garozas) cepeškrāsnī apbrūnina brūnu, pārlej ar verdošu ūdeni un slēgtā traukā atstāj apmēram stundu.
  2. Pēc tam maizi ar visu šķidrumu izberž caur sietu, pievieno cukuru, garšvielas, noskalotus kaltētos augļus un dzērveņu sulu, vāra, līdz augļi mīksti.
  3. Pasniedz aukstu ar saputotu putukrējumu. Izdekorē ar augļiem, kanēli vai kakao.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA