Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Lielā, karstā liellopa gaļas sviestmaize

Lielā, karstā liellopa gaļas sviestmaize

FOTO: Depositphotos.com

Maizi ēd ar nazi un dakšiņu. Piemērots ēdiens brokastīs un vakariņās kārtīgiem ēdājiem :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 bagete
  • 400 g liellopa filejas
  • 200 g šampinjonu
  • 150 g siera
  • 30 g sviesta
  • 1 zaļā paprika
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Liellopa gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apcep nelielā taukvielu daudzumā, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.
  2. Citā pannā apcep notīrītus un sagrieztus šampinjonus kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem.
  3. Zaļo papriku atbrīvo no sēkliņām un sagriež glītās ripiņās.
  4. Kamēr cepas sēnes un gaļa - sarīvē arī sieru.
  5. Kad viss gatavs, bageti pārgriež uz pusēm un tad katru pusi vēl gareniski uz pusēm. apzieš apakšējo daļu ar sviestu. Virsū kārto paprikas riņķīšus, tad liellopu, sēnes ar sīpoliem, pārkaisa ar sieru un uzliek augšējo daļu maizes.
  6. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos sildīties ~ 10 minūtes, līdz siers izkusis.

    Lai labi garšo!
    Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos sildīties ~ 10 minūtes...

    FOTO: ilona Bērziņa

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas