Fajitas viva mexica

2006. gada 22. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Liellopa fileju sagriež šķēlītēs
2. No kukurūzas vālītēm atdala graudiņus
3. Sagriež papriku (daudz), sīpolu un tomātus.
4. Sagriezto gaļu apber ar garšvielām un cep, pievieno nedaudz tekilas, aizdedzina, pēc tam pieber kukurūzas graudiņus, sagriezto papriku, sīpolus, čili piparu un Jalapenos piparus, kajēnas piparus, ķiploku sāli, saldo krējumu – apcep.
5. Ņem tortiljas, ieklāj ledus salāta lapu un tin iekšā sacepto masu, svaigus sagrieztus dārzeņus (tomāts, paprika), pārlej ar skābu krējumu, garnē ar tomātiem un zaļumiem.
Uz augšu