Okroška

Okroška
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1.5 l kefīra vai rūgušpiena
  • 1 glāze/s vārīta, atdzesēta ūdens
  • 200 g desas vai vārīta gaļas
  • 2 olas
  • 200 g redīsu
  • 200 g svaigu gurķu
  • 1-2 vārīti kartupeļi
  • 80 g krējuma
  • Sāls
  • Cukurs
  • Sinepes
  • Dilles
  • Lociņi

Pagatavošana

25 min.
  1. Sagriež gabaliņos kartupeli, redīsus, gurķi. Sagriež desu.
  2. Sasmalcina zaļumus un olas.
  3. Atdzesētā rūgušpienā vai kefīrā iemaisa sagrieztos produktus krējumu, sinepes, cukuru.

    Labu apetīti!
    Atdzesētā rūgušpienā vai kefīrā iemaisa sagrieztos produktus...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi