Labomletei

2006. gada 22. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Ņemam gaļu vai desu un sagriežam. (šķēlēs vai kubiņos vai stienīšos kā kurš grib)sagriezto gaļu(desu) apcepam uz pannas nelielā eļļas daudzumā, tad ņemam olas un sakuļam ar nedaudz piena un garšvielām. Garšvielas var likt kādas pašam garšo.Sakulto olu lejam uz desas(gaļas) un uz mazas uguns cepam. Uzliekam vāku, lai nebūtu mocības ar olas apgriešanu,kad arī augšpuse izskatās apcepusies kā kurš mak apgriežam omleti otrādi uz pannas un pārkaisam ar sarīvētu sieru un uz mazas uguns un ar vāku vēl nedaudz pacepam lai siers izkūst.
2. pasniedzam šķīvī kuram var uzliet nedaudz majonēzes un kečupa
Uz augšu