Tomātu lečo

2006. gada 22. maijs
Foto: Shutterstock.com
Pagatavošana
50 min
1. Eļļu uzkarsē, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus, ļauj viņim nedaudz apcepties.
2. Nomizo tomātus (aplej ar verdošu udeni un drusciņ patur - ādiņa pati nolobas), izgriež cietos vidiņus, sagriež nelielos gabalos un liek katlā.
3. Kamēr tomāti vārās, notīra papriku, sagriež, liek katlā. Pievieno garšvielas un uz nelielas uguns vāra 30-40 min., kamēr no tomātiem iztvaiko udens.
4. Pašās beigās pieliek esenci un karstu pilda burciņās, vāko ciet. Pēc kadam 3-5 dienam var jau ēst, bet var pagaidīt līdz drūmām, aukstām dienām un uzlikt uz galda rudens varavīksni :)

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu