Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
J
Juzis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ceru, ka autors zina, ka lāčpurni un bisītes (murķeļi) ir divas dažādas sēnes no kurām otras ir indīgas un izmantojamas pēc 2x novārīšanas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
s
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirms ēšanas izlasām zinātnieku viedokli
http://latvijas.daba.lv/augi_senes/senes/pavasara.shtml
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nav gan bezgaršīgi un gumija! Tasīju mērčē kā jebkuras sēnes un ļoooti garšīgi.Novāriju 20 min un tikai tad noskaloju smiltis nost zem duršļaka un tad kopā ar apceptiem sīpoliem, mazliet žāvētas gaļiņas un saldo krējumu un burvīga mērcīte. Gumijaini galīgi nebija , ļoti patīkama konsistence.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Galīgi bezzgaršīgi, ka gumija! Man vislabāk garšo gailenes!!!pret bekām nemainu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes