Vistas filejas medaljoniii

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas fileja
  • 1 paciņa provansas majonēze
  • 5 olas
  • 3 ēdk. cietes
  • 4 ķiploku daiviņas
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakuļ olas ar kartupeļu cieti, majonēzi, garšvielām un saspiestiem ķiplokiem.Gatavo maisījumu pārlej pāri mazos gabaliņos sagrieztai vistas filejai. Fileju patur maisījumā kādas 3 stundas. Cep pannā uz mazas liesmas. Pasniedz ar fri kartupeļiem un lapu salātiem. Labi garšo arī kā aukstā uzkoda

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi