Ar vistas galu pilditi tomātiiiii

Sastāvdaļas

  • 8 pastingri vidēja lieluma tomāti
  • 1 glāze sasmalcinātas vārītas vistas gaļas
  • 2 cieti novārītas olas
  • 4 ēdamkarotes majonēzes
  • Zaļumi
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcināto vistas gaļu sajauc ar kapātām olām, majonēzi, sakapātām dillēm vai citiem garšaugiem. Tīriem tomātiem ar asu nazi nogriež cepurītes, izgrebj sēklotni, iekaisa sāli, piparus un piepilda ar sagatavotajiem salātiem.
  2. Ja vēlas, tomātus var pildīt ar krabju nūjiņu, rīsu, svaigu gurķu un paprikas salātiem. Šādus pildītus tomātus rotā ar izlobītu garneli un diļļu zariņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi