Krēmīgie spināti ar bekonu

Sastāvdaļas

  • 150 g spinātu
  • 4 tējk. trifeļu pastas vai eļļas
  • 2 šķēle/s bekona
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 2 šalotes sīpoli
  • Rotāšanai:
  • Tomāti
  • Zaļumi

Pagatavošana

15 min.
  1. Sagriež sīpolu un apcep katlā.
  2. Pielej krējumu un vāra 5 minūtes.
  3. Pievieno spinātus.
  4. Masu sakuļ jaucējā.
  5. Iemaisa trifeļu pastu vai eļļu.
  6. Plānas bekona šķēles sacep un atdzesē.
    Spinātus pasniedz ar bekona čipsiem, rotā ar tomātu daiviņām.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Laura 2011. gada 2. oktobris 18:24
Ljoti vienkaarsha un garda recepte! Saceptais bekons gan man nosliika,jo laikam padaudz skidra zupa bija, bet garshas bukete bija burviiga! Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi