Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Krēmīgie spināti ar bekonu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g spinātu
  • 4 tējk. trifeļu pastas vai eļļas
  • 2 šķēle/s bekona
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 2 šalotes sīpoli
  • Rotāšanai:
  • Tomāts
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sagriež sīpolu un apcep katlā.
  2. Pielej krējumu un vāra 5 minūtes.
  3. Pievieno spinātus.
  4. Masu sakuļ jaucējā.
  5. Iemaisa trifeļu pastu vai eļļu.
  6. Plānas bekona šķēles sacep un atdzesē.
    Spinātus pasniedz ar bekona čipsiem, rotā ar tomātu daiviņām.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas