Lasis ar dārzeņiemii

Sastāvdaļas

  • 5 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 4 laša filejas
  • 125 g izlobītu zirņu
  • 2 zaļie sīpoli, sakapāti
  • ¼ tējkarotes maltu melno piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C. Sajauc izkausētu sviestu un sojas mērci. Novieto lielu laša fileju alumīnija folijas kvadrāta vidū. Sadala cukurzirņus un zaļos sīpolus uz katru laša porciju. Apkaisa ar melnajiem pipariem. Sadala un uzlej mērci uz filejām. Ietin filejas, salokot foliju un aizlokot abus galus, lai cieši noslēgtu katru filejas paketi. Novieto uz cepešpannas. Cep 15 minūtes, kamēr zivs sadalāma ar dakšu. Paredzēts 4 porcijām

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi