Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Ekselentie zivju salāti

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 bundžiņa laša savā eļlā vai mencu aknas eļlā
  • 8 tostētas baltmaizes šķēlītes
  • 1 sīpols
  • 4 olas
  • Eļla
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Olas liek vārīties. Kamēr vārās olas vajag satostēt baltmaizes šķēlītes, ja nav tostera mājās, tad uz pannas bez eļļas vai pavisam nedaudz apgrauzdē baltmaizes šķēlītes. Kad maizīte ir apgrauzdēta, to sagriež mazos kubiņos un liek bļodā. Sīpolu var ņemt pēc izvēles-vai parasto, vai sarkano un sagriezt mazos,mazos gabaliņos-bezmazvai sakapāt un pievienot bļodā. Lasi vai mencu akniņas arī likt klāt bļodā, sadalot gabaliņos. Un pievienot olas, kad tās ir uzvārījušās,sagriežot gabaliņos. Visu sajauc un pievieno eļļu, lai salāti nav sausi - apmēram 2~3ēdamkarotes jebkādas eļlas. Un pēc izvēles var pievienot melnos maltos piparus un sāli.
  2. Salāti gatavi ēšanai. Parasti tos servēju svētku galdā.
  3. Lai labi garšo:)!
  4. P.S. Jo vairāk tostētas baltmaizes un olu, jo garšīgāk!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas