Cepta bute ar dillēm un pētersīļiem

Cepta bute ar dillēm un pētersīļiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 svaiga bute (ap 500 g)
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Sāls
  • Citrons
  • Kausēts sviests cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Buti iztīra un ierīvē ar sāli, iepilda pētersīļus un dilles, notur vēsumā 15-20 minūtes, lai garšvielas ievelkas.
  2. Panē miltos un cep kausētā sviestā līdz bute kļūst zeltaini brūna.
    Pasniedz ar pannā apceptiem veseliem kartupeļiem, karstiem dārzeņiem un garnē ar dažām citrona šķēlēm.

    Labu apetīti!
    Panē miltos un cep kausētā sviestā līdz bute kļūst zeltaini...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi