Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Dzērveņu - valriekstu kēksiņi

Dzērveņu - valriekstu kēksiņi

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 ml miltu
  • 250 ml piena
  • 375 ml dzērveņu (ja lieto kultivētas, sakapā)
  • 125 ml sadrupinātu valriekstu
  • 65 ml izkausēta sviesta
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. sodas
  • 1/2 tējk. sāls
  • 2 olas
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta (ja ir, var aizvietot ar 11 paciņām vaniļas cukura)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sasilda krāsni uz 190º C.
  2. Sajauc visus sausos produktus līdz ar dzērvenēm un valriekstiem.
  3. Sakuļ olas, pienu, sviestu un vaniļu, pievieno sausajiem produktiem, maisot, līdz viss mitrums uzsūkts.
  4. Pilda 12, labi ietaukotās, kēksa (mafina) formās un cep 25 minūtes.
    Pasniedzot, pārber ar pūdercukuru vai dekorē pēc gaumes.

    Lai labi garšo!
    Pilda 12, labi ietaukotās, kēksa (mafina) formās un cep 25 m...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas