Kūpināta cūkgaļas fileja sezamas mundierī

Sastāvdaļas

  • ½ kg cūkgaļas filejas gabals
  • Marinādei
  • ½ glāze sojas mērce
  • Pāris saspiestu ķiploka daiviņu
  • 1 tējkarote ingvera
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • Mundierim
  • 50 ml (¼ glāzes) svaiga medus
  • 3 ēdamkarotes brūnā cukura
  • 4 ēdamkarotes sezamas sēkliņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielākā traukā kārtīgi sajauciet sojas mērci, ķiplokus, ingveru un augu eļļu.
  2. Ielikt gaļu šajā marinādē un ļaut tai ievilkties divas stundas ledusskapī.
  3. Pēc tam izņemt gaļu no marinādes un nosusināt gaļas virsmu.
  4. Seklā traukā vienmērīgi sajaukt medu ar brūno cukuru, kurā pamatīgi izmērcēt marinēto gaļu, lai visa tās virsma būtu vienmērīgi pārklāta ar medus un cukura maisījumu.
  5. Pēc tam gaļu vienmērīgi pārklāt ar sezamas sēkliņām
  6. Sagatavot grilu un nostabilizēt tā temperatūru uz 150 grādiem.
  7. Ielikt ar sezamas sēkliņām pārklāto filejas gabalu V-veida statīva, zem kura palikts pilienu trauks.
  8. Žāvēt gaļu 150 grādu temperatūrā 40 minūšu garumā vai kamēr gaļa ir gatava.
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi