Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kūpināta cūkgaļas fileja sezamas mundierī

2006. gada 20. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Lielākā traukā kārtīgi sajauciet sojas mērci, ķiplokus, ingveru un augu eļļu.
2. Ielikt gaļu šajā marinādē un ļaut tai ievilkties divas stundas ledusskapī.
3. Pēc tam izņemt gaļu no marinādes un nosusināt gaļas virsmu.
4. Seklā traukā vienmērīgi sajaukt medu ar brūno cukuru, kurā pamatīgi izmērcēt marinēto gaļu, lai visa tās virsma būtu vienmērīgi pārklāta ar medus un cukura maisījumu.
5. Pēc tam gaļu vienmērīgi pārklāt ar sezamas sēkliņām
6. Sagatavot grilu un nostabilizēt tā temperatūru uz 150 grādiem.
7. Ielikt ar sezamas sēkliņām pārklāto filejas gabalu V-veida statīva, zem kura palikts pilienu trauks.
8. Žāvēt gaļu 150 grādu temperatūrā 40 minūšu garumā vai kamēr gaļa ir gatava.
9. Labu apetīti!
Uz augšu