Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kūpināta cūkgaļas fileja sezamas mundierī

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½ kg cūkgaļas filejas gabals
  • Marinādei
  • ½ glāze sojas mērce
  • Pāris saspiestu ķiploka daiviņu
  • 1 tējkarote ingvera
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • Mundierim
  • 50 ml (¼ glāzes) svaiga medus
  • 3 ēdamkarotes brūnā cukura
  • 4 ēdamkarotes sezamas sēkliņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielākā traukā kārtīgi sajauciet sojas mērci, ķiplokus, ingveru un augu eļļu.
  2. Ielikt gaļu šajā marinādē un ļaut tai ievilkties divas stundas ledusskapī.
  3. Pēc tam izņemt gaļu no marinādes un nosusināt gaļas virsmu.
  4. Seklā traukā vienmērīgi sajaukt medu ar brūno cukuru, kurā pamatīgi izmērcēt marinēto gaļu, lai visa tās virsma būtu vienmērīgi pārklāta ar medus un cukura maisījumu.
  5. Pēc tam gaļu vienmērīgi pārklāt ar sezamas sēkliņām
  6. Sagatavot grilu un nostabilizēt tā temperatūru uz 150 grādiem.
  7. Ielikt ar sezamas sēkliņām pārklāto filejas gabalu V-veida statīva, zem kura palikts pilienu trauks.
  8. Žāvēt gaļu 150 grādu temperatūrā 40 minūšu garumā vai kamēr gaļa ir gatava.
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas