Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Hamburgeri
Paldies, Lienei par iesūtīto foto (konkursa ietvaros)!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas liellopu gaļas
  • 4 apaļas burgeru maizītes ar sēkliņām
  • 2 marinēti gurķi
  • 1 tomāts
  • 1 /2 sīpola
  • 4 siera šķēles
  • 4 salātu lapas
  • 2 ēd. k. krējuma
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 /3 glāze ūdens
  • Sāls pēc garšas
  • Šķipsna malto piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Smalki sakapā sīpolu, apcep.
  2. Saceptos sīpolus pievieno maltajai gaļai, pievieno sāli, piparus, ūdeni un samīca viendabīgā masā.
  3. Izveido četrus burgera maizīšu lieluma plācenīšus un cep cepeškrāsnī 180 grādos.
  4. Kad plācenīši gandrīz gatavi, cepeškrāsnī uz pannas liek uz pusēm pārgrieztas maizītes. Uz plācenīšiem liek siera šķēles. Cep vēl dažas minūtes, kamēr maizīte apcepusies, siers izkusis.
  5. Uz apakšējām maizīšu pusītēm kārto salātu lapas, tad marinēta gurķa šķēlītes, tomāta šķēles, gaļas plācenīšus ar sieru.
  6. Pārlej ar krējuma - sinepju maisījumu. Uzliek otru maizes pusīti.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Jaunākās receptes