Jēra gaļas zupa 2

Sastāvdaļas

  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 6 vidēji kartupeļi
  • 400 gr. žāvetas cūkgaļas ( var arī citu gaļu)
  • 2 buljona kubiki
  • Sals pipari un citas garšvielas pec garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ielejam katlā ūdeni,uzvāram, iemetam buljonu kubikus, garšvielas un notīrītus sarīvētus burkānus. Uz pannas eļļā apcep smalki sagrieztu gaļiņu, pēc tam beram katlā.Uz tās pašas pannas apcep notīrītus, smalki sagriztus sīpolus,tikai tā lai vinji nebūtu zeltaini brūni :)
  2. Notīra un arii smalkos kubiņos sagriež kartupeļus, liek katlā pie pārējām sastāvdaļām un vāra līdz kartupeļi mīksti :)
  3. Pasniedz ar ķiploku krējumu (pievieno saspiestu ķiploku parastam krējumam) un tostermaizīti :)

Komentāri

Gigī 2009. gada 14. augusts 22:29
Nesaprotu, kāds te vispār sakars ar jēra zupu.....??????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi