Sākums > Receptes > Zupas

Jēra gaļas zupa 2

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Ielejam katlā ūdeni,uzvāram, iemetam buljonu kubikus, garšvielas un notīrītus sarīvētus burkānus. Uz pannas eļļā apcep smalki sagrieztu gaļiņu, pēc tam beram katlā.Uz tās pašas pannas apcep notīrītus, smalki sagriztus sīpolus,tikai tā lai vinji nebūtu zeltaini brūni :)
2. Notīra un arii smalkos kubiņos sagriež kartupeļus, liek katlā pie pārējām sastāvdaļām un vāra līdz kartupeļi mīksti :)
3. Pasniedz ar ķiploku krējumu (pievieno saspiestu ķiploku parastam krējumam) un tostermaizīti :)
Uz augšu