Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Tomāti ar šķiņķa pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 lieli tomāti
  • 200 g svaigu vai konservētu šampinjonu
  • 3 -4 mazi sīpoliņi
  • 75 g vārīta šķiņķa šķēle
  • 150 g siera
  • 1 ēd.k. eļļas
  • 100 g saldētu zirņu
  • 100 g skāba krējuma
  • Saišķītis maurloku ( pētersīļu)
  • ½ tējk. sāls
  • ½ tējk. piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus noskalo, nogriež vāciņus.
  2. Ar karoti izņem mīkstumus.
  3. Tomātus liek cepamajā pannā.
  4. Sēnes noskalo un sasmalcina.
  5. Sīpolus nomizo un sasmalcina.
  6. Šķiņķi sagriež sloksnītēs.
  7. Nogriež 4 siera šķēles, atlikušo sieru sagriež kubiņos.
  8. Katlā saskarsētā eļļā nedaudz apcep sēnes un sīpolus.
  9. Pievieno zirņus un krējumu.
  10. Dažās minūtes vāra.
  11. Pievieno šķiņķi un siera kubiņus, kā arī sasmalcinātus maurlokus vai pētersīļus.
  12. Nedaudz zaļumus altiek rotājumam.
  13. Uzkaisa sāli un piparus.
  14. Tomātus pilda ar šo maisījumu.
  15. Uz katra tomāta uzliek siera šķēli.
  16. Cep krāsnī 225 grādos temperātūras 10 - 12 minūtēm.
  17. Pārkaisa ar maurlokiem vai rotā ar pētersīļiem.
  18. Pasniedz ar maizi un salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas