Tomāti ar šķiņķa pildījumu

Sastāvdaļas

  • 4 lieli tomāti
  • 200 g svaigu vai konservētu šampinjonu
  • 3 -4 mazi sīpoliņi
  • 75 g vārīta šķiņķa šķēle
  • 150 g siera
  • 1 ēd.k. eļļas
  • 100 g saldētu zirņu
  • 100 g skāba krējuma
  • Saišķītis maurloku ( pētersīļu)
  • ½ tējk. sāls
  • ½ tējk. piparu

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus noskalo, nogriež vāciņus.
  2. Ar karoti izņem mīkstumus.
  3. Tomātus liek cepamajā pannā.
  4. Sēnes noskalo un sasmalcina.
  5. Sīpolus nomizo un sasmalcina.
  6. Šķiņķi sagriež sloksnītēs.
  7. Nogriež 4 siera šķēles, atlikušo sieru sagriež kubiņos.
  8. Katlā saskarsētā eļļā nedaudz apcep sēnes un sīpolus.
  9. Pievieno zirņus un krējumu.
  10. Dažās minūtes vāra.
  11. Pievieno šķiņķi un siera kubiņus, kā arī sasmalcinātus maurlokus vai pētersīļus.
  12. Nedaudz zaļumus altiek rotājumam.
  13. Uzkaisa sāli un piparus.
  14. Tomātus pilda ar šo maisījumu.
  15. Uz katra tomāta uzliek siera šķēli.
  16. Cep krāsnī 225 grādos temperātūras 10 - 12 minūtēm.
  17. Pārkaisa ar maurlokiem vai rotā ar pētersīļiem.
  18. Pasniedz ar maizi un salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi