Pildīta cūkas fileja 2

Sastāvdaļas

  • 1 cūkas filejas gabals
  • 1 ābols
  • 50 g žāvētu melno plūmju
  • 2 ēd. k. sviests vai margarīna
  • 1 glāze ūdens vai buljona
  • Ciete, sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju izdauza, uzliek izmērcētas melnās plūmes un plānās daiviņās sagrieztus ābolus. saritina ruletē un nostiprina. Ruleti apcep stipri sakarsētā sviestā, uzbet sāli, pielej ūdeni vai buljonu un sautē, līdz gaļa mīksta.
  2. Saldajā krējumā izšķīdina cieti un pielej mērcei. Ruletei noņem sastiprinājumu, sagriež šķēlēs, pārlej ar mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi