Ceptas reņģes ar burkānu pildījumu

Sastāvdaļas

  • Lielas reņģes
  • Burkāni
  • Sīpols
  • Majonēze
  • Zaļumi
  • Milti
  • Ola
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Reņģes nomazgā,iztīra ,uzmanīgi, lai zivtiņa nepārnāktu mugurā pušu, izņem lielo asaku.Šādi apstrādātas zivis apsāla.
  2. Burkānus uz rupjās rīves sarīvē,sīpolu sasmalcina , pieliek sāli pēc garšas un nelielā eļļas daudzumā pasutina.
  3. Sasmalcina zaļumus un kopā ar nedaudz majonēzes samaisa ar burkāniem. Majonēze ir vajadzīga tikai tik daudz, lai burkāni turētos viendabīgā masā.
  4. Burkānu masu iepilda zivtiņas vēderā,malas saplacina kopā, apviļā miltos un olā un cep brūnas. Man garšo ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi