Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ceptas reņģes ar burkānu pildījumu

2006. gada 18. maijs
Foto: Anita Akmentiņa
Pagatavošana
30 min
1. Reņģes nomazgā,iztīra ,uzmanīgi, lai zivtiņa nepārnāktu mugurā pušu, izņem lielo asaku.Šādi apstrādātas zivis apsāla.
2. Burkānus uz rupjās rīves sarīvē,sīpolu sasmalcina , pieliek sāli pēc garšas un nelielā eļļas daudzumā pasutina.
3. Sasmalcina zaļumus un kopā ar nedaudz majonēzes samaisa ar burkāniem. Majonēze ir vajadzīga tikai tik daudz, lai burkāni turētos viendabīgā masā.
4. Burkānu masu iepilda zivtiņas vēderā,malas saplacina kopā, apviļā miltos un olā un cep brūnas. Man garšo ar rīsiem.
Uz augšu