Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptas reņģes ar burkānu pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lielas reņģes
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Majonēze
  • Zaļumi
  • Milti
  • Ola
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Reņģes nomazgā,iztīra ,uzmanīgi, lai zivtiņa nepārnāktu mugurā pušu, izņem lielo asaku.Šādi apstrādātas zivis apsāla.
  2. Burkānus uz rupjās rīves sarīvē,sīpolu sasmalcina , pieliek sāli pēc garšas un nelielā eļļas daudzumā pasutina.
  3. Sasmalcina zaļumus un kopā ar nedaudz majonēzes samaisa ar burkāniem. Majonēze ir vajadzīga tikai tik daudz, lai burkāni turētos viendabīgā masā.
  4. Burkānu masu iepilda zivtiņas vēderā,malas saplacina kopā, apviļā miltos un olā un cep brūnas. Man garšo ar rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas