Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepti āboli ar vaniļas mērci

Cepti āboli ar vaniļas mērci

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg ābolu
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Vaniļas mērcei:
  • 0.5 l piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • Cukurs
  • Vaniļas cukura
  • 1 ēd. k. miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Āboliem izdobj vidu, ieber cukuru un kanēli. Liek cepamtraukā un cep cepeškrāsnī līdz āboli mīksti.
  2. Kamēr āboli cepas, gatavo ātro vaniļas mērci: 0,5 l piena uzvāra, pakāpeniski iemaisa 2 olu dzeltenumus saputotus ar cukuru, vaniļu un 1 ēd. k. miltu. Karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē.

    Pasniedz ceptos ābolus pārlietus ar vaniļas mērci un pārkaisītu ar nelielu daudzumu kanēļa.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA