Cepti āboli ar vaniļas mērci

Cepti āboli ar vaniļas mērci
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg ābolu
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Vaniļas mērcei:
  • 0.5 l piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • Cukurs
  • Vaniļas cukura
  • 1 ēd. k. miltu

Pagatavošana

25 min.
  1. Āboliem izdobj vidu, ieber cukuru un kanēli. Liek cepamtraukā un cep cepeškrāsnī līdz āboli mīksti.
  2. Kamēr āboli cepas, gatavo ātro vaniļas mērci: 0,5 l piena uzvāra, pakāpeniski iemaisa 2 olu dzeltenumus saputotus ar cukuru, vaniļu un 1 ēd. k. miltu. Karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē.

    Pasniedz ceptos ābolus pārlietus ar vaniļas mērci un pārkaisītu ar nelielu daudzumu kanēļa.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pāķis slāķis 2017. gada 23. augusts 22:51
Manā bernībā neko āboliem klāt nelika, tik iztīra vidu un krāsnī iekšā

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti