Cepti āboli ar vaniļas mērci

Cepti āboli ar vaniļas mērci
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg ābolu
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Vaniļas mērcei:
  • 0.5 l piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • Cukurs
  • Vaniļas cukura
  • 1 ēd. k. miltu

Pagatavošana

25 min.
  1. Āboliem izdobj vidu, ieber cukuru un kanēli. Liek cepamtraukā un cep cepeškrāsnī līdz āboli mīksti.
  2. Kamēr āboli cepas, gatavo ātro vaniļas mērci: 0,5 l piena uzvāra, pakāpeniski iemaisa 2 olu dzeltenumus saputotus ar cukuru, vaniļu un 1 ēd. k. miltu. Karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē.

    Pasniedz ceptos ābolus pārlietus ar vaniļas mērci un pārkaisītu ar nelielu daudzumu kanēļa.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pāķis slāķis 2017. gada 23. augusts 22:51
Manā bernībā neko āboliem klāt nelika, tik iztīra vidu un krāsnī iekšā

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi