Japāņu zivju plācenīši

Sastāvdaļas

  • 3 porcijām
  • 500 g zivju filejas
  • 1 ēdamkarote kukurūzas miltu
  • Sojas mērce (vai zaļumi)
  • 1 tējkarote augu eļļas
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote deserta vīna
  • Naža gals cukura
  • Sāls
  • Pipari
  • Tauki cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju samaļ, sajauc ar kukurūzas miltiem, olas dzeltenumu, augu eļļu, sojas mērci vai zaļumiem un deserta vīnu. Atsevišķi saputo olas baltumu ar cukuru un pielej zivju masai. Veido plāceņus pirksta biezumā un apcep no abām pusēm , līdz rodas gaišbrūna garoziņa. Sagriež gareniski un garnē ar zaļajiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi