Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tvaikotas ātes fileja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g ātes filejas bez ādas
  • Sāls un baltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagriež vienādos kvadrātveida gabalos.
  2. - Pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. - Liek uz lēnas uguns vārīties zivju buljonā*
  4. - Vāra apmēram 4–5 minūtes.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas