Bumbieru krēms

Sastāvdaļas

  • 1 gl.Bumbiera biezeņa
  • 100 g sulas
  • 4 ēd.k. medus
  • 2 ēd.k. želantīna
  • 0.5 l salda krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Bumbieri aprīvē uz rīves tā , lai neskartu serdi.
  2. Ja bumbieris ir ļoti mīksts, to saspiež ar dakšiņu, izlasa sēklas.
  3. Šādam biezenim pievieno sulas, kurā izšķidināts medus un želantīns, masā iecilā saputotu saldo krējumu, lej formās un sastindzina.
  4. Pasniedz ar pienu vai augļu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi