Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Bumbieru krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gl.Bumbiera biezeņa
  • 100 g sulas
  • 4 ēd.k. medus
  • 2 ēd.k. želantīna
  • 0.5 l salda krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bumbieri aprīvē uz rīves tā , lai neskartu serdi.
  2. Ja bumbieris ir ļoti mīksts, to saspiež ar dakšiņu, izlasa sēklas.
  3. Šādam biezenim pievieno sulas, kurā izšķidināts medus un želantīns, masā iecilā saputotu saldo krējumu, lej formās un sastindzina.
  4. Pasniedz ar pienu vai augļu mērci.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas