1. Pagatavo atsevišķi trīs dažādus salātus - burkānu, kāļu, kolrābju.
3. 3 Burkānus sarīvē uz dārzeņu rīves salmiņos.
4. 3 Apelsīnus notīra, sagriež šķēlītēs.
5. 3 Burkānus samaisa ar apelsīnu šķēlītēm un medu.
7. 3 Kāļus notīra, sarīvē salmiņos.
8. 3 Kāļiem pievieno parupji sasmalcinātus valriekstus un samaisa.
10. 3 Kolrābjus notīra un sarīvē vai sagriež sīkos salmiņos, pievieno nedaudz citrona sulas, ja vēlas - arī cukuru.
11. 3 Kivi notīra, sagriež šķēlītēs, pievieno kolrābjiem.
13. 3 Labi atdzesētu saldo krējumu saputo, pievieno galda mārrutku mērci, uz smalkās rīves sarīvētus ābolus, nedaudz sāls, cukura.
14. 3 Salātus liek salātu traukā kārtās vai grupās ar pikanto putukrējuma mērci. Rotā ar apelsīnu šķēlītēm un melnplūmēm.