Svaigie dārzeņi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Burkāni 160 g
  • Apelsīni 120 g
  • Medus 20 g
  • Kāļi 200 g
  • Valrieksti 40 g
  • Kolrābji 150 g
  • Kivi 150 g
  • Citrona sula ½ gb
  • Cukurs 1 tējk
  • Mērcei
  • Saldais krējums 200 g
  • Āboli 160 g
  • Galda mārrutki 80 g
  • Sāls
  • Cukurs
  • Noformēšanai
  • Apelsīni 1 gb
  • Melnplūmes 100 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo atsevišķi trīs dažādus salātus - burkānu, kāļu, kolrābju.
  2. Burkānu salāti
  3. 3 Burkānus sarīvē uz dārzeņu rīves salmiņos.
  4. 3 Apelsīnus notīra, sagriež šķēlītēs.
  5. 3 Burkānus samaisa ar apelsīnu šķēlītēm un medu.
  6. Kāļu salāti
  7. 3 Kāļus notīra, sarīvē salmiņos.
  8. 3 Kāļiem pievieno parupji sasmalcinātus valriekstus un samaisa.
  9. Kolrābju salāti
  10. 3 Kolrābjus notīra un sarīvē vai sagriež sīkos salmiņos, pievieno nedaudz citrona sulas, ja vēlas - arī cukuru.
  11. 3 Kivi notīra, sagriež šķēlītēs, pievieno kolrābjiem.
  12. Mērce
  13. 3 Labi atdzesētu saldo krējumu saputo, pievieno galda mārrutku mērci, uz smalkās rīves sarīvētus ābolus, nedaudz sāls, cukura.
  14. 3 Salātus liek salātu traukā kārtās vai grupās ar pikanto putukrējuma mērci. Rotā ar apelsīnu šķēlītēm un melnplūmēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi