Vistas gaļas bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 300 g vārītas vistas filejas
  • 2 kinzas'zariņi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes majonāezes
  • Sāls
  • Pipari
  • 50 g maltu valriekstu
  • Salātu lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju samaļ gaļas mašīnā kopā ar ķiplokiem un kinzu, pievieno sāli, piparus un majonēzi un labi izmaisa. No masas veido bumbiņas, apvīļā rieksos un ieliek uz pusstundu ledusskapī. Pasniedz izkārtotas uz salātu lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi