Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Putnu gaļas strogonovs

Putnu gaļas strogonovs

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 2 ēd.k. taukvielas
  • Sīpols
  • Gl. saceptu vai sālitu sēņu
  • Ēd.k. miltu
  • Gl. krējuma
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju nomazgājiet, nosusiniet un sagrieziet gabaliņos.
  2. Pannā sakarsējiet taukvielas un apcepiet vistu gabaliņus. Pievienojam sagrieztu sīpolu un sēnes. Un visu cepam līdz gatavībai.
  3. Beigās pievienojam ar miltiem sajauktu krējumu, pievieno sāli, piparus un maisot karsē..
  4. Gatavo strogonovu pārkaisiet ar zaļumiem un pasniedzam ar ceptiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas