Putnu gaļas strogonovs

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 2 ēd.k. taukvielas
  • Sīpols
  • Gl. saceptu vai sālitu sēņu
  • Ēd.k. miltu
  • Gl. krējuma
  • Zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju nomazgājiet, nosusiniet un sagrieziet gabaliņos.
  2. Pannā sakarsējiet taukvielas un apcepiet vistu gabaliņus. Pievienojam sagrieztu sīpolu un sēnes. Un visu cepam līdz gatavībai.
  3. Beigās pievienojam ar miltiem sajauktu krējumu, pievieno sāli, piparus un maisot karsē..
  4. Gatavo strogonovu pārkaisiet ar zaļumiem un pasniedzam ar ceptiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi