Saldējuma krēms

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 3 ēd.k. cukura
  • 1 gl. piena
  • 400 g krējuma saldējuma
  • 20 g želantīna
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas saputo ar cukuru, karsējot maisa, līdz cukurs izšķīst, pievieno pienā uzbriedinātu, izšķidinātu želantīnu ( karstu), vanilīnu, samaisa.
  2. Masu atdzesē, pievieno saldējumu un mikserī saputo.
  3. Aukstumā krēmu sarecina.
  4. Pasniedz ar vīna vai ogu sīrupa.
  5. Piena un olu maisījumam var pievienot 100 gsarīvētas šokolādes vai 30 g kakao - iegūst šokolādes krēmu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi