Zaļā uzkoda

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes kefīra
  • 100 g selerijas saknes
  • 60 g maltu valriekstu
  • ½ ēdamkarotes citrona sulas
  • Pētersīļi
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Seleriju sarīvē uz smalkas rīves. Kefīrā liek seleriju, riekstus, sakapātus pētersīļus, saspiestus ķiplokus, sāli, piparus un pielej citronu sulu.
  2. Samaisa. Pasniedzot pieliek skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi