Ogu-biezpiena omlete

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 100 g ogu
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • 100 g saldo biezpiena sieriņu masas
  • 50 g margarīna
  • 2 ēdamkarotes miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas saputo putās, pievieno ogas un krējumu. Biezpiena masu saberž ar miltiem un cukuru, tad sajauc ar olu masu. Uz pannas izkausē margarīnu, lej omletes masu, uzliek vāku un ļauj mazliet pacepties uz vājas uguns. Tad omleti apgriež. Gatavu griež gabaliņos. pasniedz ar augļu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi