Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Ogu-biezpiena omlete

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 100 g ogu
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • 100 g saldo biezpiena sieriņu masas
  • 50 g margarīna
  • 2 ēdamkarotes miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas saputo putās, pievieno ogas un krējumu. Biezpiena masu saberž ar miltiem un cukuru, tad sajauc ar olu masu. Uz pannas izkausē margarīnu, lej omletes masu, uzliek vāku un ļauj mazliet pacepties uz vājas uguns. Tad omleti apgriež. Gatavu griež gabaliņos. pasniedz ar augļu mērci.
Receptes.lv Iesaka

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas