Nieres ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 500 g nieres
  • 4 sīpoli
  • Daiviņā ķiploku
  • Taukvielas
  • 1.5 kg dažādu dārzeņu - baklažāni, piparu pākstis, selerijas, kartupeļi, burkānu, tomāt., garšaugu zaļumi
  • Buljons
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres pārgriež uz pusēm, atdala urīnvadus, rūpīgi mazgā vairākos ūdeņos vai nomērcē etiķūdenī.
  2. Sagatavotas nieres nosusina, šķēram sagriež šķēlītēs un kopā ar sasmalcinātu sīpolu taukvielās apcep.
  3. Kartupeļus un burkānus notīra, sagriež stienīšos.
  4. Piparu pākstis atbrīvo no sēklotnēm, sasmalcina.
  5. Selerijas, pētersīļus un ķiploku smalki sakapā.
  6. Dārzeņus samaisa kopā ar nierēm, sāli, garšaugu zaļumiem ( baziliku, estragonu, timiānu u.c.), liek podā pārlej karstu buljonu vai ūdeni, uzliek vāku, karsē 40 - 50 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi