Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Nieres ar kartupeļiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g nieres
  • 4 sīpoli
  • Daiviņā ķiploku
  • Taukvielas
  • 1.5 kg dažādu dārzeņu - baklažāni, piparu pākstis, selerijas, kartupeļi, burkānu, tomāt., garšaugu zaļumi
  • Buljons
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres pārgriež uz pusēm, atdala urīnvadus, rūpīgi mazgā vairākos ūdeņos vai nomērcē etiķūdenī.
  2. Sagatavotas nieres nosusina, šķēram sagriež šķēlītēs un kopā ar sasmalcinātu sīpolu taukvielās apcep.
  3. Kartupeļus un burkānus notīra, sagriež stienīšos.
  4. Piparu pākstis atbrīvo no sēklotnēm, sasmalcina.
  5. Selerijas, pētersīļus un ķiploku smalki sakapā.
  6. Dārzeņus samaisa kopā ar nierēm, sāli, garšaugu zaļumiem ( baziliku, estragonu, timiānu u.c.), liek podā pārlej karstu buljonu vai ūdeni, uzliek vāku, karsē 40 - 50 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas